Hauptseite
 
WWW.Puthjet.ucoz.comMërkure, 05.Gush..20, 22:14Willkommen Gast | RSS
Hauptseite
Menyja

Gezuar Humore 2014

Mini-Chat
200

RTK

Kyqu

OXYGEN SHOW

Jeta ne Kosovë

Familja Moderne

TV SHQIP

Shtypi Kosovar

Hauptseite » 2012 » Nëntorë » 19 » Murat Jashari: Letra Nr.9 e shenjtë! (për Hashim Thaqin)200 pytjet e para
08:38
Murat Jashari: Letra Nr.9 e shenjtë! (për Hashim Thaqin)200 pytjet e para
1.443 pyetje të shtruara për Hashim Thaqin.
.
1.Zotri Thaçi po fillojmë me një proverb popullore « Vra natën e qajë ditën » a është kështu ?
2. Në fillim të korrikut 1998 natën duar lidhur vrave Behajdin Allaqin dhe ditën më 30 tetor 1998 në Komunikatën Nr.61 të SHP të UÇK-së e shpallët dëshmor të kombit, me humbë gjurmë, a është kështu ?
3. Pra plotë 110 ditë mbase se e vrave, e publikuat Komunikatën, a është kështu ?
4. Dëshmorët varrosen me nderime ushtarake, a është kështu ?
5. Me skuadrën Truproja e Nderit, apo jo ?
6. Kush ishin luftetarët e lirisë të asaj skuadre ?
7. Kush ishte Oficerë i asaj Skuadre ?
8. Sa ushtar lirie e komandant morën pjesë në varrim ?
9. Të cilës Zonë dhe cilës Brigadë ?
10. Ku u varrosë Behajdin Allaqi ?
11. Pse nuk ftuat asnji anëtar të familjes së Behajdin Allaqit në varrim ?
12. Mbas 14 vjetëve pse nuk i tregoni familjes së Behajdin Allaqit se ku e keni varrosur ?
13.Ke mundesi t’i tregojsh popullit se si ke ardh ne krye te Unionit Studentor ?
14.Si ka patur mundesi Xhavit Haliti dhe Azem Syla te jenë shumë të sigurt se ti Hashim Thaqi do të bëhesh kryetar ende pa ndodhur zgjedhjet mbrenda organizates studentore ? Murat Jashari

15.Kush i informoj ?
16.Ku është bazuar kjo siguri ?
17.Mos ka qen e përgaditur edhe kjo nga shërbimi serb për t’i kontrolluar studentët ?
18.Para teje, a ishte Genc Kelmendi kryetar i unionit studentor ?
19.Genc Kelmendi a është shok me ty dhe Kadri Veselin i PDK-së?
20.Genc Kelmendi a ishte dhe është shok dhe zëvendës i Ramë Marës i LDK-së?
21.Ramë Maraj a ishte nga 1992 punëtori i SHIKut (në Shqipëri) dhe pas Rambujes shef i SHIK-ut të LDK-së ?
22.Genc Kelmendi (SHIK) a ishte numër dyshi i Sigurimit të Atdheut pas Ramë Marës (SHIK) ?
23.A tentuat ju SHIK-istat të bëni luftë civile ? Jo krahu i luftës, jo Sigurimi i Atdheut !!!
24.A tentuat ju SHIK-istat t’i prishni familjet shqipetare mes veti ? Jo PDK-ja, jo LDK-ja !
25.A tentuat ju SHIK-istat t’i ndani shqiptarët ? Jo majtist, jo djathtist !
26.Ju SHIK-istat ose UDB-ashët keni qenë gjithë herë bashkë, apo jo ?
27.Popullin a e keni bërë pikë e pesë ?
28.A mund të thojmë se UDB-a ose SHIK-u ka kontrolluar Unionin Studentor sikur LPK-ën, LKÇK-ën dhe LDK-ën ?
29.Në çdo vend të okupuar, a ekziston friga nga studentët ?
30.Studentët në momentet kritike inicojnë ndryshimet apo jo ?
31.Të gjithë studentët të asaj kohe flasin me fakte që ke kandiduar me dhunë, a është kështu?
32.A flasin të gjithë për një grusht shtet me paramilitarët e tu ?
33.Pas saj 1991, të emërojnë në kryesi të Universitetit si prorektorstudent?
34.Kush të ndihmoj përsëri për atë post ?
35.Sikur sot sherbimi, SHIK-u a mundohet të kontrolloj Universitetet private dhe publike me emërime politike?
36.Në vitin 1991 nuk ishte SHIK-u por UDB-a që të mundësoj të behesh prorektorstudent, apo jo ?
37.Pas saj largohesh për në Austri dhe më vonë në Zvicër apo jo ?
38.Pse ke hyr në LPK ? Kush të urdhëroj të hyjsh në LPK ?
39. Te cili Këshill Popullor i LPK-së ke militua në Zvicër?
40. Me banim ke qenë në Cyhri, por në Këshillin e Cyhrit ku kamë qenë unë kryetar nuk ke milituar, a është kështu?
41. Cilit arkatar ja ke dhënë kuaticionin (antarësinë) e aderimit në LPK?
42.Aksionet e UÇK-së kishin filluar me një intensitet më të madhe nga 1995 apo jo ?
43.Ti si Hashim nuk ke marrë pjes në asnjë aksion vet ? Ose si organizator të ndonjë sulmit kundër serbëve ?
44.Ke mundësi të tregojsh popullit se si është vrare furnizues edhe financuesi i UÇKse Remzi Hoxha nga Levizja Frontit të Rezistencës në Shqipëri ne 21 tetor 1995
nga SHIK-u i Bashkim Gazidedes, Xhavit Halitit dhe Kadri Veselit ?
45.Ke mundesi të tregojsh se si është eliminuar zedhënësi i parë i UÇKse Ali Uka në banesën tënde më 1997 ?
46.Ku ke qen ti dhe Kadri Veseli kur është vrarë Ali Uka ?
47.Pse bashë zëdhenësi i UÇK-së likuidohet ?
48.Kujt i ka penguar Ali Uka ?
49.A i ka penguar Serbisë zëdhënësi i parë i UÇK-së ?
50.Ti me SHIK-un e keni bërë këtë vrasje për interesat e Serbisë ?
51.Shërbimet në botë mundohen të shkatërrojnë kokat e organizatave që i pengojnë, a është kështu apo jo ?
52.Ali Uka, a ka qen në krye të UÇK-së !
53.Remzi Hoxha, a ka qen në krye të UÇK-së !
54.Kjo, a tregon se Ali Uka ka qen një penges për Serbinë ?
55.Çdo shërbim a mundohet fillimisht ta izoloj personin për ta shfuqizuar ?
56.Nëse nuk arrinë, a mundohet të ja ndryshoj mendjen duke e përpunuar psikologjikisht,ose ta blej, ta korruptoj ?
57.Nëse nuk arrin, a mundohet ta eliminoj fizikisht ?
58.A je ti bashk me SHIK-un vegël e Serbisë në këtë eliminim fizik të Ali Ukës ?
59.Aq ke patur urrejtje në zëdhënësin e UÇK-së, që ke torturuar kufomën tij ! Ke prishë trupine e Ali Ukës!!!?
60.Pse ke patur aq urrejte ndaj UÇK-së o Hashim ???!!!
61.Mund të na tregojshë se si është vrarë Zahir Pajaziti i cili ishte ndër kryesoret e UÇK-së bashkë me Hakif Zejnullahun dhe Edmond Hoxhën më 31 janar 1997?
62.Ndoshta mund të na tregon Azem Syla, Rexhep Selimin, ose SHIK-u me mire apo jo ?
63.Si jane vrarë ne kurth ?
64.Kush i lajmeroj organet e sigurisë serbe ?
65.Ti dhe Kadri Veseli morret Shefin Politik të UÇKse krahun e djathtë të Ukshin Hotit apo jo ?
66.Pse e vratë Behadin Allaqin shefin politik të UÇK-së ?
67.Behadin Allaqi, a ishte kryetar i Lëvizjes së Frontit të Rezistencës së Kosovës ?
68.LFRK ishte Ukshin Hoti,Sokol Dobruna, Remzi Hoxha, Ali Uka, Avdyll Krasniqi (ati Gjeve Lladrovcit), Zahir Pajaziti, Behadin Allaqi dhe shume të tjerë…
69.LFRK a ishte organizata e parë që dergoj ushtarë në trajnim në Shqiperi ?
70.LFRK a ishte dega politike ilegale e UNIKOMBit të Ukshin Hotit ?
71.Behadin Allaqi a ishte krahu i djathte i Ukshin Hotit ?
72.Faktikisht, a fillon organizimi ushtarak nga Levizja e Frontit të Rezistencës në vitin 1991?
73.Më pas, a i bashkangjten LPK-ja dhe LKÇK-ja ?
74.A kanë qenë komandantet e parë anëtar të LFRK ?
75.Ti Hashim bashkë me Kadri Veselin keni vrarë me nje plumb ne krye Behadin Allaqin dhe e keni zhdukur kufomen e tij, apo jo ?
76.Pse ti me Kadri Veselin keni vrare shefin politik të UÇK-së ?
77.Pse SHIK-u ka vrarë patriotet si Remzi Hoxhen, Ali Uken zëdhënësin e parë të UÇK-së , shefin politik të UÇK-së Behadin Allaqin?
78.Ju SHIK-u keni bë propagandë se Remzi Hoxha është njeriu i serbisë, pse?
79.Ju SHIK-u keni bë propagande se anëtarët e familjes Jashari janë të Serbisë, pse ?
80.Ju SHIK-u keni bë propagandë se Adem Demaçi është i Serbisë, keni leshuar disa dokumenta në Kosovë për të faktuar kinse është spiun, pse ?
81.Ju SHIK-u keni krijuar propagandë kundër të gjithë patriotëve, pse ?
82.Pse ti me shokët e tu ke bërë propagandë denigruese për të gjitha familjet patriotike ?
83.Pse SHIK-u apo UDB ka organizuar kurthat ndaj patrioteve si per Zahirin ?
84.Deri ne mars/prill të 1998 ke qendruar në Zvicer mos gaboj ?
85.Mbas ofensivës të Rahovecit ku ke qendruar në Kosovë ?
86.A është e vërtet se ke qëndruar në Prishtinë ?
87.Ushtarët e UÇK-së kanë luftuar, por ti si Shef i shumë kërkuar nga Serbia (pa i bë asnjë dem) ku je strehuar ?
88.Ke qen në një vend shumë të sigurt në Prishtinë !?
89.Te kushë ke qenë ?
90.Ke mundesi t’i tregojshë popullit !?
91.A e dini o popull !!!!? Ku ka qenë ky alamet Drejtor i Drejtorisë Politike i UÇK-së!!?
92.Zotëri Hashim Thaçi ishte strehuar tek Faik Morina në Prishtinë njeriu i Arkanit !!!
93.A është kështu mor adalet superkomandant ???
94.Faik Morina ishte i vëllazëruar me Arkanin dhe bile dilte në televizion bashke me te, Zotëri Thaçi ?
95.Ti, te jarani, te vllau i Arkanit ke pasur konak.
96.Shef i UÇK-së dhe i SHIK-ut Hashim Thaçi, Kadri Veseli ishin strehuar te vllau i ARKANit !!!?????
97.Nëse nuk është e vërtet dil dhe demantoje këtë!!!!!
98.Prej Prishtinës Hashim a ke dal në Maqedoni?
99.Kush ta arranzhojke këtë kalim ?
100.Kush të percjellke deri në Maqedoni ?
101.A të kalojke Billal Ceka i Glloboçicës ?
102.Billal Ceka a ishte bashkpunëtor i sërbëve ?
103.A ka fakte se ka dhunuar Billal Ceka në kufi gra shqiptare me serbë ?
104.A ka prova për një dhunim mbi nje gru te martuar nga Gjakova bashke policët serb, apo jo ?
105.Do të thotë shef i UÇK-së Hashim Thaçi qëndron sigurt tek vllau i Arkanit, dhe kalon kufijt me paramilitarët e Serbisë pa asnjë problem ?
106.Çka i thojnë kësaj pune ?
107.Ti Hashim Thaçi gjitha lidhjet, gjitha punët tua të orientojnë nga Serbia !
108.Në luftë, nuk ke luftuar Z. Thaçi !?
109.Në financë, nuk ke financuar UÇK-në !?
110.Në organizime, nuk ke organizuar asgjë në Zvicër !?
111.Do të thotë s’ke vepruar as në Kosovë dhe as në Zvicër, apo jo ?
112.Si të takoj vendi të Drejtorit Politik të UÇK-së pa bo gjë !???
113.Mos të takojë posti sepse ke bërë diçka tjetër ?
114.Mos të takojë posti sepse ke vrarë shefat e UÇK-së ?
115.Mos të takojë posti sepse ke vjedhur me shokët e tu fondin « Vendlindja Therret » ?
116.Mos të takojë posti sepse e bllokove armatimin e UÇK-së në Shqipëri ?
117.Mos të takojë posti sepse e sabotove UÇK-në me armë dhe financa ?
118.Njeriu që likuidon shefat e UÇK-së.
119.Njeriu që vjedhë paret e Ushtrisë në kohë lufte.
120.Njeriu që rri te armiku sh`lirë në kohë lufte.
121.Njeriu që bllokon armatimin për të dëmtuar UÇK-në në kohë lufte.
122.Çka i thojnë atij njeriut ????
123.A i thojnë tradhëtar atij njeriut ?
124.A i ke bë të gjitha këto punë për interes të Serbisë ?
125.Ti a je tradhëtar apo spiun apo agjent ? Cka je ?
126.Me rrena, genjeshtrat e tua ndaj popullit kam bë, kam bë . Mut ke bë ! Tradhëti ke bë ! Populli nuk te njeh. Por unë do t’i tregojë popullit se kush je.
127.Ata që nuk të njohin mendojnë se ke vepruar diçka, por jo aktivistet e vjetër ! Të gjithë aktivistët e dijnë se nuk ke vepruar asgjë !
128.Nuk ke marrë pjesë në asnjë aksion guerilë, a është e vërtetë?
129.Kundërshtom nëse nuk janë të sakta pohimet e mija.
130.Vetë ke deklaruar në gazeta se nuk ke vrare asnjë serb sepse nuk ke luftuar asnje herë, a është kështu?
131.Ke mundësi ti tregojshë edhe njiherë popullit, sesi dhe kush te emeroj « Drejtor të UÇK-së » pa luftuar hiqë ?
132.Aktivitete ushtarake nuk ke patur ?
133.Aktivitete tua në LPK kanë qenë shumë të vogla për mos të themë hiq !
134.Nuk je dalluar për punë të mëdha, apo jo ?
135.Nuk je dalluar për trimëri të veqantë në Zvicër (se për në luftë mos të flasim), apo jo ?
136.Nuk je dalluar për një kontribut financiar të jashtëzakonshëm, apo jo?
137.Nuk je dalluar për një shkollë të madhe ose mençuri të jashtëzakonshëm ?
138.Do të thotë nuk ke kontribuar me para, nuk ke kontribuar me gjak, nuk ke kontribuar me mendje dhe u bere SHEF i UÇK-së apo jo ?
139.Si ka mundësi ?
140.Ke mundësi t`ia spjegojshë popullit këtë punë ?
141.Si ka mundësi një djal i ri si ti, pa asnjë rezultat, pa asnjë punë të kryer në UÇK të bëhet shef i UÇK-së ? Dhe madje ti komandojë ata djemt që luftojshin dhe që rrezikojshin jetat e tyre.
142.A të duket kjo anomali ?
143.Si ka mundësi një person si ti që s’ka vepruar hiq në Zvicër të merrë vendime në emër të atyre që luftojshin në terren në Kosovë?
144.Si ka mundësi të jesh shefë i UÇK-së para Ukshin Hotit, Zahir Pajazitit, Adem Jasharit, Behadin Allaqit, Fehmi Lladrovcit, Sokol Dobrunes, Adem Demaçit etj… ?
145.Si është e mundur një djal i ri të behet shef për një kohë rekord pa punuar fare në ato organizata ? Të avancohet në kryesi të organizatës studentore, të universitetit, të LPK-së dhe të UÇK-së ?
146.Të gjithë aktivistët që e njohin Z. Hashim Thaçin e dijnë se nuk ke kurrfar trimnie, nuk ke kurrfar mençuri, por të gjithë e dijnë se je dinak apo jo ?
147.Dinakëria, a është virtyti ose me mirë të them kualiteti i tradhëtarëve?
148. Dinakë si gjyshi i ytë Sinan Idrizi (Thaçi) oficer i OZNA-s e i KOS-it që në kohën e vetë Drenicën e kishte sjellë në gishtë, nipi i tijë Hashim Haxhi Thaçi po e sjellë krejtë Kosovën në gisht me ndihmën e BIA-s e shërbimeve të shteteve të bashkësisë europjane mike të serbisë, a është kështu ?
149.Nese shkojme me kete logjik, kur jane vrare aktivistët e parë dhe shefat te UÇK-së ti ke qen i perzier ne gjitha ato ngjarje?
150.Pa u vrarë ata njerëz, ti nuk ishe bë kur shef politik i UÇK-së !?
151.Kush ka patur interes të vriten krijuesit e UÇK-së !!? Dihet Serbia apo jo ?
152.Si është e mundur që ti edhe Serbia keni patur te njejtat interesa ?
153.Ti dhe Serbia jeni përqendruar në vrasjen e krijuseve të UÇK-së apo jo ?
154.A ka patur interes Serbia të infiltroj në UÇK njerëz për ta kontrolluar?
155.Do të thotë dikush apo një sherbim sekret t’i ka hapur rruget për te ardhur në krye të organizatave të ndryshme apo jo!?
156.Cili oficer të sherbimit te emeroj si drejtor politik të UÇK-së ?
157.Pa u vra Adem dhe Hamez Jashari a të kishë ardhë rendi me u bo shef i UÇK-së ?
158.Pa u vra Zahir Pajaziti, Fehmi Lladrovci, Behadin Allaqi, Ali Uka etj. a të kishte ardhë rendi me u bë shef i UÇK-së ?
159.A e din populli, se Adem Jashari ty Hashim te ka përzen si qenin ?
160.Ti Hashim tradhëtari me bandën tënde Kadri Vesel, Xhavit Halit, Azem Syle a e keni bllokuar edhe parat edhe armët Adem Jasharit?
161.Dhe në tjetrën anë, a e keni mbush Drenicën me lloj lloj propagande kundër familjes Jashari ?
162.A perputhet me librin e shkruar nga Nafi Çegranin një ish-punëtor të UDB-s për teknikat e sherbimit serbe ?
163.Ai shkruante se agjentët e UDB-s janë shitur si patriotë, dhe në anën tjetër kanë denoncuar si tradhetarë patriotët e vërtetë.
164.Teknika tjetër, a ka qenë kur binte ne sy një person shume aktivë, dinamik UDB-a e ka rrethuar me njerëz të vetë ?
165.Për një patriotë 15 spiun kanë gravituar rrethë tij dhe ju kane paraqit si shok.
166.Kur thojnë 15 veta për një njeri që eshte spiun. Do të mbetet spiun pa qen.
167.Populli do t’i besoj atyre 15 vetave e jo patriotit të vetmuar, të izoluar, të denigruar, të deformuar dhe te demoralizuar nga UDB-a.
168.Ju SHIK-u e kishit rrethuar Adem Jasharin dhe e keni shkaterruar psiqikisht me propagandat e juaj.
169.Kjo është metoda UDB-s dhe e SHIK-ut për t’i thyer shpirtërisht, për t’i zhgënjyer patriotët.
170.Ashtu keni vepruar edhe me Behadin Allaqin ?
171.A keni thënë se është njeriu i Serbisë sepse si organizator është dënuar me pak se te tjerët, apo jo ?
172.Ju vete kryesia e LPK-së i keni dhënë emrat të gjithe aktivistëve, ju i keni pasur listat e anetareve !!!
173.Arrestimi masive të 350 anëtareve në gusht1993, a është organizuar nga ju bashkarisht me serbët?
174.Ju kryesia e LPK-së i keni dorzuar listat serbëve ? Mundësi tjera nuk ka !?
175.LPK-ja, a ka qen organizuar në celula treshe (3 veta për një celul)?
176.Nëse një njeri arrestohet mund të flas vetëm për 2 veta, e jo më shumë !?
177.Serbia a ka mundur të percjell me qindra veta ashtu !?
178.Por ju kryesia e LPK-së, a i keni pasur të gjitha informacionet e nevojshme për keto arrestime?
179.Mbledhjen e jashtëzakonshëm në Zvicer anëtaret ju kane akuzuar juve kryesinë e LPK-së për këtë tragjedi apo jo ?
180.Ju jeni përgjegjës se eshte zënë një kompjuter në Kosovë me emrat të aktivistëve te Lëvizjes a është keshtu?
181.Xhavit Haliti dhe të tjetër e humbën ftyrën, u ben tokë a është kështu ?
182.Ne terren në Kosovë tradhëtinë e juaj ja hedhet Behadin Allaqit ?
183.Ju SHIK-u keni akuzuar si njerëz të Serbise : Remzi Hoxhen, Jasharët, Behadin Allaqin, Haradinajt dhe më vonë Adem Demaçin etj,etj… ?
184.Ti dhe SHIK-u keni lëshuar disa letra, disa fotografi në Kosovë për të diskredituar Adem Demaçin dhe patriota të tjerë apo jo ?
185.Specialiteti juaj është patriotët t’i paraqiteni si spiun dhe spiunët e juaj të Serbisë t’i paraqitni si patriota te shqiptarëve?
186.Ty Hashim SHIK-u (UDB-a) ta ka ndërtuar një reputacion, një famë të rrenjshm për të të ngritur si patriotë të shqipëtarëve, kinse ke luftuar etj, etj… Por faktikisht, je patriotë por i Serbisë e jo të shqiptarëve!!!
– POLITIKE
187.Tash të flasim politikisht, Serbia deri në 1996 nuk ishte e interesuar të merrej me qështjen e Kosovës apo jo ?
188.Deri në 1995, Serbia a kishte 2 fronte në Kroaci dhe ne Bosnje?
189.Qellimi i Serbise a ishte të mbahet qetesia në Kosovë deri pas Dejtonit?
190.Ju si njerëz të sherbimeve serbe keni patur urdhër të përcillni situaten sidomos në organizatat patriotike shqiptare si LPK, LFR, LKÇK ?
191.Serbisë nuk i interesonte të hapet një front tjetër në Jug me Kosovën pas atyreve të Kroacisë dhe të Bosnjës, apo jo ?
192.Serbia, a do të kishte shumë veshtirsi të menaxhoj 3 fronte ?
193.A është deshtë rehati në Kosovë për hesapet e Serbisë ?
194.Kush e organizonte atë rehati në Kosovë ?
195.Për ta mbajtur qetesinë, Serbia a përdori Rugovën me LDK për ta kontrolluar terrenin?
196.Pas Dejtonit, ndërkombëtarët a kushtëzuan heqjen e embargos Serbise me disa liri ndaj shqiptarëve ?
197.Për t’i mundësuar heqjen embargos Serbisë, Rugova a firmosi një marreveshje me ndermjetsim të organizatës San Egidio për arsim me Millosheviqin me 1 shtator 1996?
198.Me këtë marrëveshje Serbia a tregoj vullnet të mirë para ndërkombëtarëve?
199.A ishte një sherbim i kryer në favor të Serbisë ?
Aufrufe: 1019 | Hinzugefügt von: hikusi | Bewertung: 0.0/0
Kommentare insgesamt: 1
0
1 hikusi   [Eintrag]
happy

Nur registrierte Benutzer können Kommentare hinzufügen.
[ Registrierung | Login ]
Radio Puthjet

TV Vizioni

RTK

TV KLAN

Bota Shqiptare

Kalendari
«  Nëntorë 2012  »
Hë.Ma.Me.Ej.Pr.Sh.Di.
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Statistika

Të gjithë online: 1
Musafirë: 1
Antarët: 0

Unsere Umfrage
Bewerten Sie meine Website
Antworten insgesamt: 5


Copyright MyCorp © 2020
Webhosting kostenlos - uCoz